Weidezicht
Onze woonboerderij stamt uit 1937. Na de verbouwing zijn we hier in 2010 komen wonen. De tuin stond door grondwerkzaamheden volledig op zijn kop. Het ruimen van puin en putten, verwijderen van boomwortels en het ingraven van een ondergrondse beregeningsinstallatie, was voor ons de aanleiding om de tuin anders in te richten. Met als basis de oude bomen en de vele bijzondere planten, hebben we de tuin rondom de boerderij in 3 fases opnieuw aangelegd. De relatief jonge tuin heeft daardoor al een volwassen uitstraling. 
Het totale perceeloppervlak is 7800m², waarvan 4000m² wei die glooiend is aangelegd. Aan de rand hiervan, ligt het nieuwste gedeelte van de tuin. Er staan vooral vlinder- en bijminnende planten en heesters en van hieruit is er uitzicht op de wei. Zo is de naam “Weidezicht” ontstaan.

De bijen zijn erg belangrijk voor de natuur. In onze tuin mogen de bijenkasten dan ook niet ontbreken. De honing die door de imker geslingerd wordt is bij ons verkrijgbaar. 
Dieren zijn voor ons onmisbaar en zorgen voor een gezellige sfeer rondom de boerderij. De dierenverblijven zijn geïntegreerd in de tuin. Zo is de levendigheid van de dieren vanuit de tuin en het huis goed zichtbaar.
Er zijn diverse terrasjes, waar onder het genot van een kop koffie of thee kan worden genoten van de tuin. Kinderen zijn ook van harte welkom. Ze kunnen schommelen en glijden op het speeltoestel en er is een gratis speurtocht. Verder staan er in de tuin diverse informatiebordjes met leuke weetjes voor jong én oud!
Geniet van alles wat groeit en bloeit, of dat nu is tijdens een korte fietspauze of een gezellige middag met vrienden of familie. Wij bieden diverse mogelijkheden om er even helemaal uit te zijn. 
 
Maak simpel je website Eigen site maken