Weidezicht
Combineer uw tuinbezoek met een workshop!
 
Workshop bloemschikken:

Workshop voor jong en oud voor groepen van 5 tot ongeveer 8 personen.
Tijdens de workshop bloemschikken maakt u gebruik van materialen die het seizoen op dat moment biedt. Ieder neemt na afloop een eigen unieke creatie mee naar huis. Wij zorgen voor alle materialen (oase, bloemen, mos, lint, lijm, schaartjes, bloemdraad enz), inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers.
De kosten van de workshop zijn ongeveer €22,50 afhankelijk van de gebruikte materialen en wensen.
 
Workshop 3D-schilderen:

Workshop voor volwassenen én kinderen.
Met de Diam's 3D verf kun je heel veel kanten op. Je kan sponzen, fijne lijnen trekken, stippelen en stempelen, maar ook mozaïeken en dit alles in één kunstwerk.
Bijna alle ondergronden zijn geschikt voor Diam's 3D verf.
De mogelijkheden zijn eindeloos.
Deze workshop is uitermate geschikt om met een grotere groep aan deel te nemen.
 
Workshop Vogelhuisjes maken van keramiek

Workshop voor groepen van 5 tot 12 personen. In deze workshop maakt u een vogelhuisje of een insectenhuisje. Na 2 weken drogen wordt hij op 1200ºC voor u afgebakken. Daarna kan het huisje het hele jaar door buiten hangen.
Duur van de workshop 4 á 5 uur. Kosten vanaf 45 euro per persoon. Deze workshop is zeer geschikt voor een hele dag uit, bijv. in combinatie met een lunch.
Voor meer informatie over deze workshop en andere creaties van Arie Potter zie http://www.ariepotter.nl/
 
Workshop schilderen op doek:

Tuin Weidezicht is een inspirerende omgeving die uitnodigd om de sfeer vast te leggen op doek.
De workshop schilderen wordt gegeven onder deskundige begeleiding van een tekendocent. Zij laat je kennis maken met bijzondere technieken waardoor het voor iedereen mogelijk is om een uniek eindresultaat neer te zetten. Gewapend met een ezel, doek, kwasten, rollers, palletmessen en spuitflacon zoek je een plekje in de tuin en ga je aan de slag. Deze workshop duurt 2 á 2,5 uur.
 

Verder bieden wij u een totaalpakket aan met één van bovenstaande workshops. Meer informatie hierover vindt u onder arrangementen. Heeft u nog vragen over één van de workshops of wilt u reserveren neem dan contact met ons op.

 
Maak simpel je website Eigen site maken